2010. október 14., csütörtök

Szerbusztok!

Már több, mint két éve, hogy beköttettem magamnak ezt az internetet az otthonba, és azóta megnyílt előttem az egész világ! Pazar hely arra, hogy megoszthassak mindenféle érdekeset másokkal.
Egyik kedvenc elfoglaltságom a főzés, és nagyon szeretem a zsíros, illetve zsírból készült ételeket. Ezeket a zsírrecepteket szeretném megosztani veletek itt, a blogomban. Ezek a receptek főleg Barcy Schmalz-tól származnak.

2 megjegyzés:

  1. Kedves Mari! Nagyon örülök ennek a blognak, és külön köszönöm, hogy az én szerzeményemet is kitetted! Nagyon bonyolult ez a virtuális naplós rendszer, de Bölény Márton segített így itt is fent vagyok! Sőt arra gondoltam, hogy csinálok egy saját ilyen kedves oldalt, ahol a háborúban átélt napjaimról írnék a kedves olvasóknak. Persze csak Bölény Márton segítségével működne a dolog. Még szerencse, hogy tanult 2 hétig informatikául az általánosba!

    VálaszTörlés
  2. Nahát Misikém, nagy öröm téged itt látni! Csak azt tudom mondani, hogy nyugodtan vágj bele ebbe naplós dologba! Nekem is Ungvári Igor mutatta meg, és lám milyen jól beletanultam! Ha gondolod én is szívesen segítek, ha valami nem megy.
    Másrészt szerintem mindenki élvezné a kiváló háborús történeteidet!

    VálaszTörlés