2012. szeptember 27., csütörtök

Dr. Ming mágneses esete

Tudom kedveskéim, hogy már alig várjátok, hogy új receptet olvashassatok, de arra még várhattok is egy darabig. Barcy Schmalz receptes könyvét teljesen kimerítettem, a saját receptjeim közül pedig még nem jegyeztem le mindet. Hogy addig se unatkozzatok leírom nektek az otthon egyik nemrég beköltözött lakójáról, Dr. Mingről.
Pont két éve érkezett az Őszi alkonyba, de egy órával előtte már mindenki lázban égett, ugyanis akkoriban éppen a cserszegi szömörjárvány tombolt az otthon lakóin. Az otthon orvosa, Jántási Iván is éppen betegállományban volt, így aztán csak az ápolók ápoltak minket. Nagy szerencsénkre Dr. Ming olyan hirtelen toppant be, mint borult égből a villámcsapás. Nem teketóriázott sokat a bemutatkozással, hiszen látta a zumzeit-ot. Még ki se csomagolt, de azonnal elővette táskájából a mindig kéznél tartott mágneses marharolókat. Páran visszakoztak, de biztosított minket arról, hogy ez majd rendbe hoz minket. Megettük, és csodák csodája három nap múlva meg is gyógyultunk, miután megkaptuk a gyógyszereinket. Azóta Dr. Ming gyógyhatású mágneses ételeiről örömódákat zengenek az otthon lakói. Jogosan kérdezhetnétek kedveskéim, hogy egy ilyen csodás kínai gyógyító hogyan került Magyarországra.  Ennek bizony hosszú története van, de csak röviden mondom el.
Dr. Ming Po Lao 1914-ben látta meg a napvilágot, amikor születése után kivitték a mezőre. Már akkor erősen magába szívta a tarló illatát, és ez megalapozta benne a természet iránti tiszteletet. Fiatal éveiről nem sokat mesélt, hiszen nem tartottak sokáig. 1937-ben bevonult a seregbe. Három évig szolgált, mint gránátszedegető. Ehhez a művelethez egy erős mágnest használt, aminek már akkor felfedezte a gyógyhatását. Egy katonatársa súlyos lépmenést kapott, de az ételbe kevert mágnesdarabok egy hónap alatt ripsz-ropsz rendbe hozták. Ezek után Dr. Ming a tábori szakáccsal vállvetve egy sor bakát gyógyított ki a nyavalyáikból. Sajnos igazán nem teljesedhetett ki ebben a tevékenységében, ugyanis tapasztalatlansága miatt 1940-ben fegyvert adtak a kezébe, és ő is teljes gőzzel hadba indult. Így történt hogy 1941-ben Magyarországon hadifogságba esett. Ezen ő maga is meglepődött, hiszen ő Kína megszállása ellen küzdött. A hadifogoly táborban hamar felfigyeltek a tehetségére, amikor egy fogolytársát meggyógyította a titokban főzött mágneses gyíkfarokteájával. A fogva tartói nemsokára szabadon engedték, és még azt is hagyták hogy a tábor keretein kívül folytassa praxisát. Azóta Dr. Ming szabadon gyakorolja áldásos mágneses gyógytevékenységét.

Dr. Ming Po Lao a háború idején

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése